Servicii funerare domiciliu

Servicii complete

Intelegem gravitatea momentului prin care treceti de aceea incercam sa venim in intampinarea dumneavoastra doar cu servicii profesionale si complete. Noi ne ocupam de toate detaliile inmormantarii, iar dumneavoastra petreceti timp cu familia.

Ne deplasam in maxim 30 minute oriunde in orasul Brasov la domiciliul clientului. Avem servicii complete: de la constatare deces pana la produse funerare si organizarea pomenilor si a parastaselor. 

Servicii

Organizare inmormantare!

Constatare deces

Avem un medic disponibil 24 din 24 pentru constatarea decesului. Ne deplasam oriunde pe teritoriul judetului Brasov.

TANATOPRAXIE (îmbălsămare profesionala) Toaletare.

Realizam procesul de imbalsamare si toaletare. Spalam, imbracam, tundem, barbierim, iar dupa caz machiem corpul trecut in nefiinta.

Transport funerar

Oferim transport funerar de la spital sau domiciliu de oriunde din Brasov. Realizam transport catre laboratorul autorizat DSP, capela, biserica si cimitir.

Distribuire produse funerare

Avem o gama larga de sicrie, cruci, felinare, lumanari, batiste si toate produsele necesare realizarii unei inmormantari.

Realizare aranjemente floare

Realizam pe comanda buchete, jerbe si coroane funerare personalizate. Un ultim omagiu adus persoanei trecuta in nefiinta.

Organizare pomana si parastas

Oferim transport funerar de la spital sau domiciliu de oriunde din Brasov. Realizam transport catre morga noastra privata, capela, biserica si cimitir.

Suna acum!