Despre noi

Funebra, servicii funerare Brasov

Suntem o firma de servicii funerare complete, profesionala, care isi desfasoara activitatea in judetul Brasov. Printre principalele trasaturi care ne definesc sunt: demnitate ,eleganta și profesionalism

Stim gravitatea momentului in care va aflati de aceea consideram ca putem sa fim alaturi de dumneavoastra, doar prin servicii profesionale si calitative.

Ne dorim sa nu va mai faceti griji de detaliile organizatorice ale unei inmormantari, ci doar sa va petreceti timpul alaturi de familie si cei apropriati, astfel incat sa puteti trece mai usor peste tragicul eveniment.

10 +

Angajati

24/24

Disponibili non-stop

5*

Review Google

20+

Ani experienta

De ce noi?

Ne deplasam la dumneavoastra in cel mai scurt timp si avem un raport calitate pret avantajos!

Ce spun clientii?

Servicii funerare Brasov.

Client
"Într-un moment dificil, firma a fost un sprijin extraordinar. Profesioniști, oameni de cuvânt, au respectat tot ce s-au angajat din primul până în ultimul moment. Îi recomandăm cu tot sufletul."
Nicolae Teodorescu
Client
"Recomand! Nu am nimic de reproșat. Ceea ce am cerut a fost efectuat întocmai. Oamenii de acolo sunt mai buni decât orice consilier psihologic. Toata stima!"
Client
Nicoleta Mitru
Client
"Empatie, promtitudine, profesionalism! Intr-un cuvant tot ce ai nevoie in acele momente cand esti ravasit de durere si nu stii incotro s-o apuci. Recomand cu caldura!"
Client
Simona Coman
Client
Suna acum!